Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Akkumulátoros Fűkaszák

Az akkumulátoros fűkaszák olyan modern kerti eszközök, melyek forradalmasították a gyepápolást és a kertgazdálkodást. Ezek az eszközök a hagyományos fűnyírók és benzines fűkaszák hagyományos módszereinek kényelmetlenségeit és környezetkárosító jellegét hivatottak felváltani. Az akkumulátoros fűkaszák hordozható, könnyű akkumulátorral működnek, amelyek környezetbarát és csendes működést biztosítanak.

Az akkumulátoros fűkaszák előnyei közé tartozik az egyszerű használat és karbantartás. Nincs szükség huzamosabb ideig tartó kábelrendezgetésre, vagy a benzin és motorolaj kezelésére. Az akkumulátorok gyorsan tölthetők, így könnyedén kezelhetők, és a fűkasza mindig készen áll a munkára. Emellett a csendes működés jelentősen csökkenti a zajszintet és a zavarást a környék lakói számára.

Ezek az eszközök különféle típusokban és méretekben elérhetők, hogy megfeleljenek a különböző kertek és feladatok igényeinek. Az akkumulátoros fűkaszák ideálisak kisebb kertekben és lakóparkokban való használatra, de nagyobb területeken is alkalmazhatók, ha az akkumulátorok megfelelően nagy kapacitásúak. Ezek a gépek könnyen irányíthatók, és a pengék hatékonyan vágják a fűszálakat.


17termék
 
17termék
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
10 990 Ft - 487 990 Ft
Gyártó