Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Rólunk

Az Export-Commerce Kft. több mint 20 éves múltra tekint vissza. Szegeden a Szt. László utcában kezdtük meg tevékenységünket betéti társaságként a Tomos vízszivattyúk forgalmazásával. Évről-évre fejlődve országos szinten is előkelő helyet foglalunk el a robbanómotoros szivattyúk értékesítésében. Telephelyünk és székhelyünk Szegeden jól megközelíthető helyen, a főút mellett a Kálvária sgt.-on található, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Üzletünkben Honda, Husqvarna, Mcculloch, Tomos és Launtop márkák termékeinek széles skáláját forgalmazzuk amelyek a következők: vízszivattyúk, láncfűrészek, fűnyírók, fűkaszák, áramfejlesztők, permetezők, kapálógépek és csónakmotorok.

A gépeket a vásárlók igénye szerint szakembereink bemutatják és beüzemelik. Az általunk forgalmazott gépeknek biztosítjuk a garanciás és a garancián túli javítását, szervizelését. Természetesen a fenti termékekhez üzletünkben alkatrészeket és tartozékokat is árulunk. Jó minőségű olajak is megtalálhatóak, amelyek a gépek üzemeltetése során hosszú életet és megbízhatóságot biztosítanak. A termékskálán a barkács kategóriától a profi kategóriáig választhatnak vásárlóink, attól függően, hogy kinek mi az igénye. Példaként említeném,hogy egy fűnyíró kiválasztásánál más-más nagyságú kell egy családi ház, mint egy cég vagy önkormányzat területeihez. Gyors hitelügyintézéssel, kedvező feltételekkel tudunk segíteni a vásárlásban a Cetelem Banknak köszönhetően.

Folyamatosan bővülő választékkal, 20 éves szakmai tapasztalattal garantált minőségű vásárlást tudunk nyújtani minden kedves vásárlónknak. Várjuk önöket üzletünkben!

Az Export-Commerce Kft. csapata