Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Elektromos Fűkaszák

Az elektromos fűkaszák egy olyan kerti eszköz kategóriát képviselnek, amelyek a gyepápolásban és kertgazdálkodásban rendkívüli segítséget nyújtanak. Ezek az eszközök elektromos árammal működnek, és képesek hatékonyan vágni és rendben tartani a füvet a kertekben és gyepfelületeken. Az elektromos fűkaszák széles választékban elérhetők, különböző típusokkal és méretekkel, hogy megfeleljenek a különböző feladatoknak és területeknek.

Ezek az eszközök kiváló alternatívát kínálnak a hagyományos benzinüzemű fűkaszákhoz képest. Az elektromos fűkaszák csendesebbek és környezetbarátabbak, mivel nincs szükségük benzinnel vagy olajjal való működéshez. Az árammal működés miatt nincsenek káros kipufogógázok, és a zajszintjük jóval alacsonyabb, így kevésbé zavarják a környezetet és a szomszédokat.

Az elektromos fűkaszák könnyen használhatók, mivel csak csatlakoztatni kell őket egy elektromos forráshoz, és már működnek is. A karbantartásuk is egyszerűbb, mivel nincs szükség olajcsere vagy benzinfeltöltésre. Az elektromos fűkaszák általában könnyűek és könnyen manőverezhetők, ami különösen előnyös szűk területeken vagy olyan részeken, ahol a hagyományos gépek nehezen járnak.


4termék 14
4termék 14
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
10 990 Ft - 47 990 Ft
Gyártó