EGO MHSC 2002E Multi Tool eszköz fej+4 eszköz (akku+gép+töltő)

EGO MHSC 2002E Multi Tool eszköz fej+4 eszköz (akku+gép+töltő)
Egyetlen motorséggel és sok különféle kiegészítővel az EGO Power + multi-tool bármilyen munkára kész. Ráadásul az egyszerű, szerszám nélküli tengelycsatlakozó megkönnyíti a kiegészítők váltását.
EGYSZERŰEN ÉS BIZTONSÁGOSAN CSATLAKOZÓ MECHANIZMUS - Gyors és egyszerűvé teszi a kiegészítők váltását
TÖMÖR ACÉL HAJTÓTENGELY - Robusztus és nagyon erős
FORDULATSZÁM SZABÁLYOZÓ KAR - Véletlen indítás elleni védelemmel
ERŐS, HÁTSÓ ELHELYEZÉSŰ, SZÉNKEFE MENTES MOTOR - Biztosítja az összes EGO Power+ Multi-tool tartozék meghajtását
SEBESSÉG VÁLASZTÓ KAPCSOLÓ - A fordulatszám szabályzó kar és a 2 sebesség választó kapcsoló segítségével mindig az optimális fordulatot tudja használni a tartozékokhoz
ÁLLÍTHATÓ FOGANTYÚ - A kényelmes használatért
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A Multi-tool nagyon sokoldalú, és öt kiegészítő elemmel összekapcsolható, amelyek megkönnyítik a kerti munkákat. A tartozékokat egyszerűen behelyezheti a tengelykapcsolóba, és a változtatható fordulatszám biztosítja, hogy a megfelelő mennyiségű erővel rendelkezzen, amikor szüksége van rá. A gyűrűs markolat még nagyobb kényelem érdekében állítható.
Az MHSC2002E a legbővebb szerszámkészletünk, amely magában foglalja a Multi-tool alapgépet (PH1400E), a szegélynyírót (STA1500), bozótvágó pengét (ABB1203), sövényvágót (HTA2000), magassági ágvágót lánccal, láncvezetővel (PSA1000), gyepszélvágót (EA0800), valamint az 5Ah-s akkumulátort gyors töltővel.
Szegélynyíró+bozótvágó penge: A szegélynyíró Rapid Reload fejjel érkezik, amely megkönnyíti a damil tökéletes feltöltését. A terelő biztonságot nyújt a kezelő számára, miközben a damilt automatikusan a megfelelő hosszúságúra vágja a tökéletes végeredmény érdekében.
Sövényvágó: A sövényvágó lehetővé teszi a magas sövények vágását létra használata nélkül, ezáltal biztonságosabbá és gyorsabbá téve a munkát. A fej 12 rögzített helyzetbe állítható, így a sövények felső részeinek és oldalainak vágása sem okoz gondot.
Magassági ágvágó: A magassági ágvágó 25cm-es lánccal és láncvezetővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy létra nélkül levághassa a magasabban lévő ágakat is. Ideális gyümölcsfákhoz; 3/8 lánccal rendelkezik, egyszerű, láncfeszítővel és áttetsző falú olajtartállyal készül.
Gyepszélvágó: A gyep széle akkor a legszebb, ha tiszta szélt ad. A gyepszélvágó terelővel rendelkezik, hogy megvédje a kezelőt a kidobott törmelékektől, és rendelkezik egy jelöléssel, amely segít az egyenes élek vágásában.
Adatok
Gyártó
EGO
EAN
02080000298117
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
MHSC2002E
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés