Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Husqvarna P 535HX RIDER

Husqvarna P 535HX RIDER
Husqvarna P 535HX RIDER

Nagy Teljesítmény és Hatékony Gyepkarbantartás: A Husqvarna P 535HX Hybrid Front Mower ideális választás nagyobb gyepfelületek és zöldterületek karbantartására, miközben hatékonyan végzi a munkát, így segít megtakarítani az üzemeltetők értékes időt.

Ergonomikus Vezetői Felület: Az ergonomikus vezetői felület modern grafikus kijelzőkkel és könnyen elérhető vezérlőkkel rendelkezik, amely kényelmes munkakörnyezetet biztosít hosszú munkanapok során.

Husqvarna Fleet Services™ Kapcsolat: Beépített csatlakozási modul segítségével a P 535HX könnyen csatlakoztatható a Husqvarna Fleet Services™ rendszerhez, lehetővé téve a flotta felügyeletét és menedzselését.

Magas Kapacitású Vágófedélzetek Akár 180 cm-ig: A P 535HX magas kapacitású vágófedélzetekkel szerelhető, amelyek akár 180 cm szélességűek is lehetnek, biztosítva a kiváló eredményt és hatékony fűnyírást bármilyen terepen.

Könnyű Manőverezhetőség a 20"-os Kerekekkel: A 20"-os kerekek, az összkerekes hajtás és az ívelt kormányzás lehetővé teszi a könnyű manőverezést durva terepen és összetett területeken egyaránt.

Hibrid Energiarendszer: A két elektromos motor hajtja a kerekeket, míg a PTO, a hidraulika és az elektromos generátor egy dízelmotor által működik. Ez a hibrid rendszer kombinálja az elektromos és dízel energiát a nagy teljesítmény és a kompakt, agilis formátum érdekében.

Kereskedelmi Szintű Komponensek: A gép kereskedelmi szintű komponensekkel van felszerelve, amelyek egyszerű karbantartást és hosszú élettartamot biztosítanak, így biztosítva a maximális üzemidőt.

Üzemanyag-fogyasztás és CO2 Lábnyom Csökkentése: A hibrid hajtáslánc csökkenti a jármű üzemanyag-fogyasztását és CO2 kibocsátását, ezzel csökkentve az üzemeltetési költségeket és a környezeti hatásokat.

Könnyű Karbantartás és Szervizelés: A kereskedelmi szintű alkatrészek és az egyszerű karbantartási lehetőségek biztosítják a tartós működést és az egyszerű szervizelést.

Kiváló Vágási Teljesítmény Bármilyen Terepen: A nagy teljesítményű vágófedélzetek és az erőteljes hibrid hajtás kombinációja lehetővé teszi a kiváló vágási teljesítményt minden típusú terepen.

Gyártó
Husqvarna
Szállítási díj
Ingyenes
Cetelem hitel
0% THM 10 hónapra
Üzemanyag típus
Hibrid Lítium-ion akkumulátor/Dízel
Vágási szélesség, min.
132 cm
Vágási szélesség, max.
180 cm
Vágási magasság, min.
30 cm
Nincs raktáron
16 999 990 Ft
Nem vásárolható!
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Levágatlan kör
58 cm
Vágási magasság, max.
112 cm
Lökettérfogat
1 123 cm³
Motor neve
D1105
Fordulatszámon
3 000 rpm
Akkumulátor teljesítmény
40 Ah
Akkumulátor típusa
Lítium-ion
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
967985503
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!