Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Husqvarna Akkumulátoros fűnyíró LC 347iVX (csak gép)
Husqvarna Akkumulátoros fűnyíró LC 347iVX (csak gép)
299 990 Ft

Husqvarna Akkumulátoros fűnyíró LC 347iVX (csak gép)

Husqvarna Akkumulátoros fűnyíró LC 347iVX (csak gép)
Dupla akkumulátor-nyílások
Könnyen kezelhető
Porzáró gyűjtőzsák
Csendes működés

Ergonomikus Kialakítás: A Husqvarna LC 347iVX akkumulátoros fűnyíró ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely könnyű és kényelmes használatot biztosít. Az ergonomikus fogantyú és a könnyen kezelhető billentyűzet segítik a felhasználót a hatékony munkavégzésben.

Önjáró Funkció: Az önjáró funkció lehetővé teszi, hogy a fűnyíró kevesebb erőfeszítéssel és fáradtsággal nyírja a közepes méretű gyepet. Ezáltal a fűnyírás kevésbé fárasztó és hatékonyabb.

Megnövelt Vágásszélesség és Két Akkumulátorhely: A fűnyíró megnövelt vágásszélességgel és két akkumulátorhellyel rendelkezik, így hosszabb üzemidőt és hatékonyabb fűnyírást biztosít. Ez ideális megoldás nagyobb területek kezelésére.

Alacsony Zajszint: Az alacsony zajszint kellemes munkakörnyezetet teremt, miközben a fűnyíró hatékonyan dolgozik. Ez lehetővé teszi, hogy nyugodt környezetben végezhesse a munkát.

Kompatibilitás és Bluetooth-kapcsolat: Az összes Husqvarna akkumulátorral kompatibilis, ami nagy kényelmet és költséghatékonyságot biztosít. A Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi a kényelmes hozzáférést a termékadatokhoz és más információkhoz, valamint hatékonyabb szervizelést tesz lehetővé.

Gyártó
Husqvarna
Szállítási díj
Ingyenes
Cetelem hitel
0% THM 10 hónapra
Teljesítmény
0,75 kW
Vágási szélesség
47 cm
Súly
26 Kg
Raktáron
299 990 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Export Commerce Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
967862301
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!