Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Husqvarna Automower 535 AWD
Husqvarna Automower 535 AWD
2 040 140 Ft

Husqvarna Automower 535 AWD

Husqvarna Automower 535 AWD
Automower® Összkerék-meghajtás
Csuklós hátsó kialakítás
Pro felhasználói felület
GPS-navigáció

 

Fejlett és Hatékony Robotnyírógép: Professzionális használatra kifejlesztett robotnyírógép, amely fejlett technológiával és rendkívüli hatékonysággal rendelkezik a gyepkezelés terén.

Összkerékhajtás: A robotnyírógép összkerékhajtással rendelkezik, ami biztosítja a kiváló manőverezhetőséget és a stabilitást különböző terepviszonyok között.

Nagyobb Gyepfelületekhez: Kifejezetten arra tervezték, hogy akár 3500 m²-es gyepfelületek gondozására is alkalmas legyen, így ideális nagyobb kertek és közterületek karbantartásához.

70%-os Lejtők és Akadályok Kezelése: Képes navigálni akár 70%-os lejtőkön és akadályokon, valamint nehéz terepen is, biztosítva a hatékony és megbízható fűnyírást minden környezetben.

Egyszerűsített Vezérlés: Közterületi létesítményekhez igazított egyszerűsített vezérléssel rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelést és az üzemeltetést.

Ultrahangos Objektumérés: Az objektumok és akadályok érzékelésére ultrahangos technológiát alkalmaz, amely segíti a robotnyírógép biztonságos és hatékony működését.

Távvezérlés és Felügyelet: Távvezérlést és felügyeletet biztosít a Husqvarna Fleet Services™ szolgáltatás keretében, amely lehetővé teszi a termékflotta nyomon követését és kezelését.

Husqvarna Fleet Services™: A robotnyírógép a Husqvarna Fleet Services™ rendszerével kompatibilis, amely elősegíti a flotta hatékony menedzselését és karbantartását.

 

Gyártó
Husqvarna
Szállítási díj
Ingyenes
Cetelem hitel
0% THM 10 hónapra
Munkaterület-kapacitás
3 500 m³
Átlagos feltöltési idő
45 perc
A munkaterület maximális emelkedése
70 %
Raktáron
2 040 140 Ft
Adatok
Keresőrendszer
Ötszörös keresés
Súly
17,6 Kg
Vágási rendszer
5 elforduló kés
Vágási magasság, min.
30 mm
Vágási szélesség
22 cm
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
967853411
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!