Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Husqvarna Akkumulátoros lombfúvó 340iBT (csak gép)

Husqvarna Akkumulátoros lombfúvó 340iBT (csak gép)
Kefe nélküli motor
Két akkumulátor bővítőhely
Intuitív kezelő
Alacsony zajszint
Nagy teljesítményű és kiválóan kiegyensúlyozott 340IBT hátizsákfúvó.

A kültéri tisztítás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint a 340IBT hátizsákos fúvóka esetén , amelynek 17N fúvóka , intuitív felhasználói felülete és kefe nélküli motorja van a hatékonyság, az eredmények és az élettartam javítása érdekében.
Gyártó
Husqvarna
Nincs raktáron
194 990 Ft
Nincs raktáron
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Export Commerce Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Az inuvatív billentyűzeten akkumulátor sáv található, amely megjeleníti az akkumulátor állapotát, és a gombok a mozgékonyság szem előtt tartásával készültek . Az elektronikusan vezérelt hajtásrendszer minimális karbantartást igényel, mivel kevesebb alkatrész teszi lehetővé a hatékonyabb munkát, és csökkennek az üzemeltetési költségek. Ezenkívül a kiváló minőségű Li-ion akkumulátor- teljesítmény lehetővé teszi a gép hosszabb működését, és két nyílás van az automatikus kapcsolóval rendelkező BLi akkumulátorok számára .

A hátizsákfúvó is kiemelkedően kiegyensúlyozott , ügyelve arra, hogy a termék könnyen használható, minden alkalommal kiváló eredményeket hozva.
Adatok
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
967796202
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!