Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Husqvarna Akkumulátoros lombfúvó 340iBT (csak gép)
Husqvarna Akkumulátoros lombfúvó 340iBT (csak gép)
194 990 Ft

Husqvarna Akkumulátoros lombfúvó 340iBT (csak gép)

Husqvarna Akkumulátoros lombfúvó 340iBT (csak gép)
Kefe nélküli motor
Két akkumulátor bővítőhely
Intuitív kezelő
Alacsony zajszint
Nagy teljesítményű és kiválóan kiegyensúlyozott 340IBT hátizsákfúvó.

A kültéri tisztítás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint a 340IBT hátizsákos fúvóka esetén , amelynek 17N fúvóka , intuitív felhasználói felülete és kefe nélküli motorja van a hatékonyság, az eredmények és az élettartam javítása érdekében.
Gyártó
Husqvarna
Raktáron
194 990 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Export Commerce Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Az inuvatív billentyűzeten akkumulátor sáv található, amely megjeleníti az akkumulátor állapotát, és a gombok a mozgékonyság szem előtt tartásával készültek . Az elektronikusan vezérelt hajtásrendszer minimális karbantartást igényel, mivel kevesebb alkatrész teszi lehetővé a hatékonyabb munkát, és csökkennek az üzemeltetési költségek. Ezenkívül a kiváló minőségű Li-ion akkumulátor- teljesítmény lehetővé teszi a gép hosszabb működését, és két nyílás van az automatikus kapcsolóval rendelkező BLi akkumulátorok számára .

A hátizsákfúvó is kiemelkedően kiegyensúlyozott , ügyelve arra, hogy a termék könnyen használható, minden alkalommal kiváló eredményeket hozva.
Adatok
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
967796202
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!