Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Husqvarna 525BX benzines lombfúvó
Husqvarna 525BX benzines lombfúvó
189 990 Ft

Husqvarna 525BX benzines lombfúvó

Husqvarna 525BX benzines lombfúvó
X-Torq® motor
Beállítható csőhossz
Automata start-stop kapcsoló
Üzemanyag-szivattyú
Tempomat

Erőteljes és jól kiegyensúlyozott: A Husqvarna 525BX kézi lombfúvó erőteljes és jól kiegyensúlyozott kialakítással rendelkezik, ideális választás professzionális felhasználásra.

X-torq motortechnológia: A szabadalmaztatott X-torq motortechnológia és a speciális ventilátor és ház-kialakítás nagy, könnyen szabályozható fúvási kapacitást biztosít.

Low Vib rezgéscsillapító rendszer: A Low Vib rezgéscsillapító rendszer csökkenti a vibrációt, így a munkavégzés kevésbé fárasztó még hosszú munkaidő alatt is.

Egyszerű kezelőelemek: Az egyszerűen használható kezelőelemek, mint a sebességtartó automatika, hozzájárulnak a hatékony és kényelmes működtetéshez, növelve a felhasználók produktivitását.

Gyártó
Husqvarna
Szállítási díj
Ingyenes
Cetelem hitel
0% THM 10 hónapra
Fúvóerő
15 N
Raktáron
189 990 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Export Commerce Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Légáramlás a csőben
13 m³/perc
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
967284201
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!