Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Pedrollo JSWm 2AX szivattyú

MOST 3 ÉV GARANCIA + 3.300,- Ft-os AJÁNDÉK lábszeleppel!

Online megrendelés esetén a Pedrollo JSWm 2AX szivattyúhoz egy 1"-os réz lábszelepet adunk ajándékba!

Műszaki tudnivalók a szivattyúról

A Pedrollo JSWm 2AX szivattyú egy önfelszívó szivattyú, mely tartós, kiváló minőségű, jet-rendszerű azaz ejektoros szivattyú. Tiszta víz szivattyúzására alkalmazható, a szállított víz nem tartalmazhat koptató részecskéket, azonban normál kútvíz szivattyúzására minden további nélkül ajánlott. A felhasznált szerkezeti elemek miatt a szivattyúzott folyadék nem tartalmazhat kémiai szennyezőanyagot illetve vegyszert. A szivattyú tervezésekor gondot fordítottak arra, hogy a vízben esetlegesen előforduló gáztartalom ne legyen akadálya szivattyú alkalmazásának.


Tapasztalataink

A típus tulajdonképpeni elődje a Pedrollo JSWm 15MX szivattyú is nagy népszerűségnek örvendett ügyfeleink körében, nincs ez másként ezzel a típussal sem.

Miután már több ezer ilyen szivattyú ment keresztül a kezünkön biztosan állíthatjuk, hogy az egyik legjobb jetszivattyú a piacon. Magas fokon robotizált, nagy precizitású gyártása miatt igen alacsony meghibásodási aránnyal rendelkezik.

Csakúgy mint elődjénk ennek a szivattyúnak az alkatrészellátása is megoldott, a legfontosabb Pedrollo szivattyú alkatrészek nálunk raktárról mindig elérhetőek. Emellet ha bármi probléma adódna érdemes tudnia, hogy cégünk hivatalos márkaszervize a Pedrollo márkának. Ennélfogva beható ismeretekkel rendelkezünk a szivattyú működéséről és szerkezeti elemeiről.

Ismét érdemes vissza hivatkoznunk az előd típusra: talán értékes infromáció lesz az ön számára és érdemes róla tudnia, hogy Pedrollo JSW széria régebbi darabjai, gyakran tíz vagy tizenöt éves darabok kerülnek elő nálunk melyet mintaként hoznak magukkal ügyfeleink azzal a jellemződe mégis megdöbbentő történettel, hogy alig egy hete történt valami ezzel a tizenvalahány évvel ezelőtt vásárolt szivattyúval!


Mikor érdemes a Pedrollo JSWm szivattyút választania?

A válasz nagyon egyértelmű: abban az esetben éri meg, hogyha egy karbantartás mentes, a legjobb értelemben értve egyszerű és megbízható szivattyút szeretne használni.


A szivattyú ideális telepítése

A Pedrollo JSWm 2AX szivattyút leggyakrabban házi, házkörüli öntözőrendszerek vagy házi vízellátó rendszerek szivattyújaként vásárolják. Rendkívül népszerű az öntzőrendszer telapítő szakemberek közt is mivel igen megbízható, nagy munkabírású szivattyú.

A legideálisabb esetben a szivattyú telepítése egy olyan kúthoz történik, ahol az üzemi vízszint a talajszinttől számított 8 méter ritkább esteben 9 méteren van. Ilyen üzemi körülmények közt a szivattyú ideális vízmennyiséget szállíta miközben nyomása is megfelelő mind a vízellátás int pedig egy öntözőrendszer szempontjából.

Vezérlése áramláskapcsoló vagy nyomáskapcsoló és hidrofor tartály segítségével egyaránt megoldható. Az üzemeltetés körülményei és a felhasználó döntése az irányadó.

A szivattyú fix telepítésekor minden esetben szükség van a szívóvezeték végén egy lábszelep beéíptésére is. A lábszelep lehetőleg szűrőkosaras kivitelű legyen annak érdekében, hogy az esetlegesen a vízben található nagyobb szennyződések szivattyúba jutását megakadályozza.


Gondoljon a pénztárcájára

Mint azt egy bejegyzésünkben is részletesen kifejtettük, érdemes megfontolni a kerti locsolást kútból történő vízfelhasználással, mert egy vízellátó szivattyúval megtakarítás érhető el. Szímtásainkkal bemutattuk, hogy egy önfelszívó szivattyús rendszer kiépítése igen rövid idő alatt megtérülhet.


FONTOS INFORMÁCIÓ!

A nálunk vásárolt Pedrollo JSWm 2AX szivattyúra teljeskörű, bármely hivatalos Pedrollo szervizben érvényesíthető garancia vonatkozik 36 hónapos MAGYARORSZÁGI GARANCIÁVAL! Ne vásároljon bizonytalan eredetű terméket, bizonytalan forrásból!


Cégünk hivatalos Pedrollo márkakereskedés! További info »
Tekintse meg a hivatalos garancialevelet! További info »Mint az a feniekből is kiolvasható ez egy nagyszerűen egyszerű, igen megbízható szivattyú mely lehetővé teszi a széleskörű háztartási, ház körüli alkalmazást. Kiválóan alkalmas házi vízművek, vízellátók alapszivattyújaként de egy kézi vagy automatikus vezérlésű öntözési rendszerben is megállja a helyét. Hidrofor tartállyal egybe építve kiváló házi vízmű.


Pedrollo JSWm 2AX szivattyú műszaki adatok:

Maximális szívómélysége: 9m
Folyadék hőmérséklet: -10°C - +40°C között
Környezeti hőmérséklet: +40°C-ig
Néveleges nyomásállóság (PN): 10 bar
Szivattyúház: öntöttvas
Szivattyú pajzs: Rozsdamentes acél
Ejektor: Noryl
Tengely: Rozsdamentes acél
Tengelytömítése: AR12 Kerámia - Grafit – NBR


A Pedrollo JSWm 2AX szivattyú száraz, az időjárás viszontagságaitól kellően védett helyre telepítendő.

Gyártó
Pedrollo
Nincs raktáron
76 300 Ft
Nincs raktáron
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Export Commerce Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
MegnevezésPedrollo JSWm 2AX szivattyú 3 év garancia + 3.300 Ft-os ajándék
Cikkszám46JSNP7A15A1
Tápfeszültség (V)230
Teljesítmény (W)1100
Qmax (l/min)70
Hmax (m)58
Optimális munkapont40 l/p – 37 m
Szívómélység9 m
Áramfelvétel6,0 A
Csatlakozó (szívóoldali)1”
Csatlakozó (nyomóoldali)1”
Folyadék hőmérséklet-10-tól +40C-ig
Környezeti hőmérséklet+40C
Névleges nyomásállóság6 bar
Folyamatos működésS1
Súly14,2 kg
Tengely átmérő14 mm
JárókerékNoryl (műanyag)
Garancia36 hónap
,
Adatok
EAN
8052230012607
Szállítási költség
1990
Cikkszám
46JSNP7A15A1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!