Pedrollo JSWm 1AX szivattyú

Pedrollo JSWm 1AX szivattyú

MOST 3 ÉV GARANCIÁVAL!


Műszaki tudnivalók a szivattyúról

Pedrollo JSWm 1AX szivattyú egy önfelszívó szivattyú, mely tartós, kiváló minőségű, jet-rendszerű azaz ejektoros szivattyú. Tiszta víz szivattyúzására alkalmazható, a szállított víz nem tartalmazhat koptató részecskéket, azonban normál kútvíz szivattyúzására minden további nélkül ajánlott. A felhasznált szerkezeti elemek miatt a szivattyúzott folyadék nem tartalmazhat kémiai szennyezőanyagot illetve vegyszert. A szivattyú tervezésekor gondot fordítottak arra, hogy a vízben esetlegesen előforduló gáztartalom ne legyen akadálya szivattyú alkalmazásának.


Tapasztalataink

A típus tulajdonképpeni elődje a szintén Pedrollo JSWm 1AX-nek nevezett szivattyú is nagy népszerűségnek örvendett ügyfeleink körében, nincs ez másként ezzel a megújított típussal sem.

Miután már több ezer ilyen szivattyú ment keresztül a kezünkön biztosan állíthatjuk, hogy az egyik legjobb jetszivattyú a piacon. Magas fokon robotizált, nagy precizitású gyártása miatt igen alacsony meghibásodási aránnyal rendelkezik.

Csakúgy mint elődjénk ennek a szivattyúnak az alkatrészellátása is megoldott, a legfontosabb Pedrollo szivattyú alkatrészek nálunk raktárról mindig elérhetőek. Emellet ha bármi probléma adódna érdemes tudnia, hogy cégünk hivatalos márkaszervize a Pedrollo márkának. Ennélfogva beható ismeretekkel rendelkezünk a szivattyú működéséről és szerkezeti elemeiről.

Ismét érdemes vissza hivatkoznunk az előd típusra: talán értékes infromáció lesz az ön számára és érdemes róla tudnia, hogy Pedrollo JSW széria régebbi darabjai, gyakran tíz vagy tizenöt éves darabok kerülnek elő nálunk melyet mintaként hoznak magukkal ügyfeleink azzal a jellemződe mégis megdöbbentő történettel, hogy alig egy hete történt valami ezzel a tizenvalahány évvel ezelőtt vásárolt szivattyúval!


Mikor érdemes a Pedrollo JSWm szivattyút választania?

A válasz nagyon egyértelmű: abban az esetben éri meg, hogyha egy karbantartás mentes, a legjobb értelemben értve egyszerű és megbízható szivattyút szeretne használni.


A szivattyú ideális telepítése

A Pedrollo JSWm 1AX szivattyút leggyakrabban házi, házkörüli öntözőrendszerek vagy házi vízellátó rendszerek szivattyújaként vásárolják. Rendkívül népszerű az öntzőrendszer telapítő szakemberek közt is mivel igen megbízható, nagy munkabírású szivattyú.

A legideálisabb esetben a szivattyú telepítése egy olyan kúthoz történik, ahol az üzemi vízszint a talajszinttől számított 8 méter ritkább esteben 9 méteren van. Ilyen üzemi körülmények közt a szivattyú ideális vízmennyiséget szállíta miközben nyomása is megfelelő mind a vízellátás int pedig egy öntözőrendszer szempontjából.

Vezérlése áramláskapcsoló vagy nyomáskapcsoló és hidrofor tartály segítségével egyaránt megoldható. Az üzemeltetés körülményei és a felhasználó döntése az irányadó.

A szivattyú fix telepítésekor minden esetben szükség van a szívóvezeték végén egy lábszelep beéíptésére is. A lábszelep lehetőleg szűrőkosaras kivitelű legyen annak érdekében, hogy az esetlegesen a vízben található nagyobb szennyződések szivattyúba jutását megakadályozza.


Gondoljon a pénztárcájára

Mint azt egy bejegyzésünkben is részletesen kifejtettük, érdemes megfontolni a kerti locsolást kútból történő vízfelhasználással, mert egy vízellátó szivattyúval megtakarítás érhető el. Szímtásainkkal bemutattuk, hogy egy önfelszívó szivattyús rendszer kiépítése igen rövid idő alatt megtérülhet.FONTOS INFORMÁCIÓ!

Nálunk 36 hónapos MAGYARORSZÁGI GARANCIÁVAL kapható! Ne vásároljon bizonytalan eredetű terméket, bizonytalan forrásból! A nálunk vásárolt Pedrollo JSWm 1AX szivattyúra teljeskörű, bármely hivatalos Pedrollo szervizben érvényesíthető garancia vonatkozik! Vásároljon hivatalos márkakereskedésünktől!

Mi valóban hivatalos Pedrollo kereskedés vagyunk! »
Tekintse meg az eredeti minta garancialevelet! »


Egyszerű, nagyon megbízható szivattyú mely lehetővé teszi a széleskörű háztartási, ház körüli alkalmazást. Kiválóan alkalmas házi vízművek, vízellátók alapszivattyújaként valamint kézi vagy automatikus vezérlésű öntözési rendszerbe.

Nyomáskapcsolóval vagy áramláskapcsolóval egyaránt üzemeltethető.
Hidrofor tartállyal együtt kiváló házi vízmű.

Pedrollo JSWm 1AX szivattyú műszaki adatok:

Maximális szívómagassága: 9m
Folyadék hőmérséklet: -10°C - +40°C között
Környezeti hőmérséklet: +40°C-ig
Néveleges nyomásállóság (PN): 6 bar
Szivattyúház: öntöttvas
Szivattyú járókerék: rézötvözet
Szivattyú pajzs: Rozsdamentes acél
Ejektor: Noryl
Tengely: Rozsdamentes acél

Tengelytömítése: AR12 Kerámia - Grafit – NBR

A Pedrollo JSWm 1AX szivattyú száraz, az időjárás viszontagságaitól kellően védett helyre telepítendő.

43 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
MegnevezésPedrollo JSWm 1AX szivattyú
Cikkszám46JSNP1AA1
Tápfeszültség (V)230
Teljesítmény (W)600
Qmax (l/min)50
Hmax (m)47
Optimális munkapont30 l/p – 26 m
Szívómélység9 m
Áramfelvétel3,6 A
Csatlakozó (szívóoldali)1”
Csatlakozó (nyomóoldali)1”
Folyadék hőmérséklet-10-tól +40C-ig
Környezeti hőmérséklet+40C
Névleges nyomásállóság6 bar
Folyamatos működésS1
Súly10,3
Tengely átmérő12 mm
JárókerékNoryl (műanyag)
Garancia36 hónap
,
Adatok
Gyártó
Pedrollo
EAN
8052230012324
Szállítási költség
1990
Cikkszám
46JSNP1AA1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés