Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

 KAPÁLÓGÉP SZENTKIRÁLYI KF DRAGON 55H HONDA GCV 170 2X3 KAPA
KAPÁLÓGÉP SZENTKIRÁLYI KF DRAGON 55H HONDA GCV 170 2X3 KAPA
235 000 Ft

KAPÁLÓGÉP SZENTKIRÁLYI KF DRAGON 55H HONDA GCV 170 2X3 KAPA

Talajápolási és Fűnyírási Munkák: A KF-04 típusú rotációs kapa és a hozzá csatlakoztatható adapterek ideálisak talajápolási, gyomirtási és fűnyírási feladatokhoz a kertben.

Univerzális Használat: A kapálógép használata minden 18 éven felüli személy számára engedélyezett, így bárki könnyedén dolgozhat vele.

Megfelelő Követelményeknek: A rotációs kapa megfelel minden vele szemben támasztott követelménynek, biztosítva a hatékony működést és a kiváló teljesítményt.

Könnyű Kezelés és Mozgatás: A szerkezeti felépítés és a könnyű kezelés lehetővé teszi a kertek, konyhakertek és melegházak talajművelését, ahol a mozgékonyság és a manőverezhetőség kulcsfontosságú.

Talajfelület Tisztasága: A forgó mozgást végző kapáló elemek segítségével a rotációs kapa kései rög- és gyommentes talajfelületet biztosít, optimalizálva a növények növekedését.

Felújítható és Biztonságos Üzemeltetés: A Szentkirályi kapálógép felépítése lehetővé teszi természetes elhasználódás vagy kopás esetén való felújítást, biztosítva az újkori üzembiztonságot és hosszú távú használatot.

Állítható Művelési Mélység: A rotációs kapa művelési mélysége könnyen változtatható, így alkalmazkodik az adott talajviszonyokhoz és a munkavégzési igényekhez.

235 000 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Export Commerce Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Szállítási költség
5080 Ft
Cikkszám
6290000009
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!