Husqvarna R 216T AWD Rider

Raktárkészlet: NINCS
Husqvarna R 216T AWD Rider
Az R 216T AWD, összkerék meghajtású Rider, nagy nyomatékú erőteljes kéthengeres motorral, LED világítással és teljesen automatizált szívató rendszerrel. Kiemelkedő manőverező képesség és egyszerű használat jellemzi. Az összkerék meghajtás jelentősen meggyorsítja és biztonságossá teszi a haladást az egyenetlen, nedves és csúszós felületen csakúgy, mint a lejtőkön. Pedállal működtetett hidrosztatikus meghajtás, könnyen elérhető kezelőelemek és automata késkapcsolás. A vágóasztal könnyedén felemelhető szerviz-pozícióba a tisztításhoz ill. a kések cseréjéhez.
Gyártó:
Husqvarna
2 379 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Az R 216T AWD, összkerék meghajtású Rider, első osztályú BioClip® és hátsó kidobású fűnyírást nyújtó 94 vagy 103 cm-es Combi vágóasztallal szerelhető fel. Kerttulajdonosok, gazdálkodók számára kiváló választás, akik nagy hatékonyságot, könnyű használatot, kiemelkedő manőverező képességet és igazán élvezetes vezetést várnak el. A törzscsuklós kormánymű és az előre szerelt vágóasztal intuitív vezetési módot tesz lehetővé, nyíráskor nagyon jól elérhető minden felület, ezen túlmenően a vezetőnek az egész munkaterületre nagyon jó rálátása van. Az összkerék meghajtás jelentősen meggyorsítja és biztonságossá teszi a haladást az egyenetlen, nedves és csúszós felületen csakúgy, mint a lejtőkön, illetve egész évben. A pedállal működtetett hidrosztatikus meghajtás, a könnyen elérhető kezelőelemek és az automata késkapcsolás örömtelivé teszi a fűnyírást. A vágóasztal könnyedén felemelhető szerviz-pozícióba, hogy fűnyírás után könnyen le lehessen tisztítani. Ez a Rider sokkal többet tud, mint csak füvet nyírni. A kiegészítő szerszámoknak köszönhetően, mint pl. hótoló lap, utánfutó, mohagereblye, só- és műtrágyaszóró, egész évben alkalmas a kert ápolására.

Törzscsuklós kormánymű
Az egyedülálló törzscsuklós kormánymű lehetővé teszi, hogy a hátsó kerekek a gép alá forduljanak. Ennek eredménye az egyedülállóan kiváló manőverezhetőség minimális fordulósugárral teljesen zárt állapotban.

Összkerék meghajtás (AWD)
Az összkerékhajtás (AWD) kiváló tapadást biztosít egyenetlen, nedves és csúszós területeken vagy lejtőkön. Az AWD automatikusan beállítja a kerekek forgását a talaj állapotának és a gép helyzetének függvényében.

Előreszerelt vágóasztal
Előre szerelt vágóasztal azért, hogy a levágandó területet bokrok, padok stb. alatt is kiválóan el lehessen érni.

Opcionális Combi vágóasztal
A Ridert vágóasztal nélkül szállítjuk, 94 vagy 103 cm-es Combi vágóasztallal szerelhető fel, melyekkel kétféle vágási mód választható; hatékony mulcsozást nyújtó BioClip® és hátsó fűkidobás.

Szerviz pozíció
A vágóasztal szervizpozícióba állítható, ami segíti a tisztítást és a karbantartást.

Külső üzemanyag sapka
A külső üzemanyagsapkának köszönhetően nem kell felnyitni a motorházat üzemanyag utántöltéshez. A különösen nagy betöltőnyílás megkönnyíti az utántöltést.

Pedállal működtetett hidrosztatikus erőátvitel
A sebességs és az irány pedállal vezérelhető, hidrosztatikus erőátvitel segítségével az optimális kezelhetőségért.

Könnyen elérhető vágási magasságállító
A vágási magasság állító kar könnyen elérhető a vezetőülésből, ami lehetővé teszi a vágási magasság állítását mozgás közben is.

Combi vágóasztal BioClip® (mulcsozó)
BioClip® (mulcsozás) talán a legjobb gyepvágási eredményt szolgáltat azokon a területeken, ahol a gyepet sűrűn nyírják. A füvet apró darabkákra aprítja össze, ami gyorsan elbomlik, és a gyepet trágyázza.

Hátsó kidobás
A hátsó kidobás üzemmód nagyon hatékony vágási teljesítményt eredményez ritkábban nyírt területeken.

Átlátszó üzemanyag tartály
A nagy, átlátszó üzemanyagtartály segítségével az üzemanyagszint könnyen ellenőrizhető.

Tárolóhely
A nyitott, balkézre eső tárlóhelyet vezetés közben is könnyen eléri.

Automata kés kapcsoló
A vágókések automatikusan kapcsolódnak, amint Ön leengedi a vágóasztalt.

Tulajdonságok:

Kényelmesebb vezetői pozíció
Sokoldalú használhatóság
Könnyen elérhető kezelőszervek
Négy nagy kerék
Hátul elhelyezkedő motor
Könnyű hozzáférés szervizeléskor
Elforduló hátsó tengely
Üdítő tartó
Adatok
Szállítási költség
Ingyenes
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
970542401
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
cetelem_hu kandh