Husqvarna Automower315 robotfűnyíró

Husqvarna Automower315 robotfűnyíró
Fejlett, 4-kerekes robotfűnyíró bonyolult gyepfelületekhez. Közepes méretű területekre, akár 1500 m² -re is alkalmas és akár 40%-os emelkedők sem jelentenek akadályt. Az okos technológia a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, képes foltnyírásra és átirányítja a szűk átjárókon a fűnyírót. A nagy, felhasználóbarát kijelzőn a könnyen érthető menüben egyénileg beállítható a fűnyíró munkaideje. Különböző színű rápattintható fedél külön rendelhető.
Automower Connect HOME- A Bluetooth megoldás az Automower Connect Home alkalmazással teljes mértékben szabályozza a robotot az okostelefonján. Könnyedés elküldheti a start, a stop, és a park parancsokat. Ellenőrizheti és beállíthatja a beállításokat. Megkapja a riasztási üzeneteket is, követheti fűnyíróját lopás esetén bárhol is tartózkodjon.
Automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad.
A vezetőszál segítségével önállóan visszatalál a töltőállomásra, ami lecsökkenti a keresés idejét,különösen bonyolult kertek esetén.
A nagy barázdált futófelületű kerekek kiváló tapadást biztosítanak még csúszós felületen is. A fűnyíró max. 40 fokos lejtőn használható.
A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Gyártó
Husqvarna
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
970526811
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés