Honda HF2622 H fűnyíró traktor

Honda HF2622 H fűnyíró traktor
A fűnyíró traktorok megújulásának lehetőségeként nőtt a fűgyűjtés hatékonysága és a fűgyűjtőbe gyűjtött levágott fű mennyisége. A professzionális felhasználók körében elterjedt gép csendesebb lett, növelve a használó és környezete komfort érzetét.

A hidrosztatikus hajtásnak köszönhetően a munkavégzés gyors és könnyű, valamint a fűvágás minősége miden sebességnél biztosított, mert a kések sebessége független a fűnyírótraktor sebességétől. E modellt LED kijelzésű ellenőrző táblával is ellátták. A fűnyíróház vezető kerekek megakadályozzák a fűnyíróház elakadását egyenetlen talajon.

*opció: szervómotoros fűgyűjtő ürítés
1 970 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Típus:HF2622 H fűnyíró traktor
Benzin tartály (l)8,4
Fogyasztás (l/óra)3
Fűgyűjtő anyagatextil
Fűgyűjtő mérete350
Hajtási módhidrosztatikus
Ház anyagaacél
Kések száma (db)2
Motor teljesítmény (kW)16
Motor teljesítmény (LE)22
Motor típusGXV 660
Munka szélesség121 cm
Súly (kg)254
Vágószélesség (cm)122
Zajszint (db(A))105
info
* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítményekaz SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően 7000ford/perc fordulaton mérve.A motorok valósadatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.SAE J1349 = A nettó teljesítmény adatokat általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszámszabályozóval ellátottmotorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott - "csupasz motor" mérési technikával szemben.
Adatok
Szállítási költség
ingyenes
Gyártó
Honda
Cikkszám
HF2622Hfunyirotraktor
Webáruház készítés
net-plaza.hu