Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Husqvarna Automower 450X
Husqvarna Automower 450X
1 706 240 Ft

Husqvarna Automower 450X

Husqvarna Automower 450X
Automower® Connect
GPS-navigáció
LED fényszórók
Kiváló interakció
Távoli objektum-észlelés
Csúcskategóriás modell az X-line sorozatból, mely világelső a robotfűnyírásban. Elég okos ahhoz, hogy megbirkózzon a nagy és komplex pázsitok által nyújtott kihívásokkal, továbbá a keskeny átjárókkal, terepen lévő akadályokkal, vagy akár a 45% emelkedőkkel is. A robotfűnyíró a GPS-el támogatott navigáció és az Automower® Connect mellett számos egyéb funkcióval együtt egy intelligens módot kínál Önnek, hogy a gyepet zölden, egészségesen és tökéletesen nyírva tarthassa. A Távoli Objektum Felismerés funkció lehetővé teszi a magasabb fűnyírási sebességet és a nagyobb területen kifejtett teljesítményt. Az Automower® Connect applikáción keresztül Önnél marad az irányítás: legyen naprakész és kövesse nyomon robotfűnyíróját, bárhol is legyen a világon.
Gyártó
Husqvarna
Szállítási díj
Ingyenes
Cetelem hitel
0% THM 10 hónapra
Raktáron
1 706 240 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Export Commerce Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
  • Munkaterület-kapacitás
    5000 m² ±20%
  • Átlagos feltöltési idő
    60 p
  • Hangszint, garantált
    59 dB(A)
Adatok
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
967853011
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!