LC 140

LC 140
Központi vágási magasságállítás
Ergonomikus fogantyú
Fogantyú magasság állítás
LC 140
Központi vágási magasságállítás
Ergonomikus fogantyú
Fogantyú magasság állítás
A Husqvarna - a világ egyik vezető erdő-, park- és kerti termékgyártója - két új, hátsó fűnyírót vezet be a lakástulajdonosok számára. Ezek a fűnyírók tíz vágási magasságú lépcsővel és egy új gyűjtőlappal vannak felszerelve, amelyek kifejezetten a kis és közepes méretű gyepekhez készültek.
99 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Az új LC 140 sorozatú fűnyírók sorában a lakástulajdonosok tíz különböző vágási magasság lépcsőfokot választhatnak, amelyek 25 mm (1 hüvelyk) és 75 mm (3 hüvelyk) közötti tartományban vannak, hogy megfeleljenek a felhasználó minden gyepének pontos vágási igényeinek. A magasságállítás gyorsan elvégezhető a központi beállítási képesség miatt, mivel csak egy kar vezérli a teljes fűvágó fedélzetet. Ez a vágási magasságok módosítását is megkönnyíti, mivel nincs szükség további eszközre a fedél beállításához.

Az LC 140 sorozatú fűnyírók sorozatának vágási szélessége 40 cm (16 hüvelyk), így azok alkalmasak kis és közepes méretű kertekre, vagy kisebb és bonyolultabb területek vágására, amelyek nem alkalmasak a robot kaszálógépekre vagy a fűnyírókra .
 

Új kollekciós pengék a nagy teljesítmény érdekében
Az összegyűjtött penge és a hátsó kisülési képesség az LC 140-es sorozathoz tartozik. A gyűjtőzsák kemény felülettel van ellátva az extra tartósság érdekében, és akár 50 liter fűnyírást is tárolhat. Az új gyűjtőtárcsa úgy lett kialakítva, hogy jobb légáramlást hozzon létre a csúszdába - ami a piacon a legjobb gyűjtési teljesítményt nyújtja, és kevesebb fűnyírást hagy a gyepen. 

Jobb kényelem
Mindkét modell könnyen használható és kényelmetlen, ergonómikus formájú fogantyúkkal, amelyek puha markolatban helyezkednek el, kényelmesebbé teszik a felhasználókat a gyepek kaszálásakor. A fogantyú magassága az egyes felhasználók igényei szerint is megváltoztatható, így az LC 140-es sorozat több felhasználó számára is elérhető. Az LC 140 sorozatú fogantyúk is összecsukhatóak, így könnyebben szállítható és tárolható, ha nincs használatban.

LC 140
Az LC 140 egy 24 kg-os (53 lbs) súlyú, fűnyíró, hátsó fűnyíró. Mivel az LC 140 könnyű a hátsó fűnyíró számára, ez jobb kezelhetőséget és manőverezést tesz lehetővé, és alkalmas a kisebb kertekre.

Motor gyártójaBriggs & Stratton
Motor típusa450e
Lökettérfogat125 cm3
Teljesítmény1.8 kW
Teljesítmény2.4 LE
Vágási szélesség40 cm
Súly24 kg
Extrákcsapágyazott kerekek
Fűgyűjtő kapacitása50 liter
Vágási magasság25-75 mm
Vágási módfűgyűjtés
Adatok
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
967636701
Webáruház készítés
net-plaza.hu