Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

ÚJ

Husqvarna 420EL elektromos láncfűrész

Könnyen Kezelhető Elektromos Láncfűrész: A Husqvarna 420EL egy könnyen kezelhető elektromos láncfűrész, amely kiválóan alkalmas mindennapi felhasználásra. Vékony fűrészteste kiváló manőverezhetőséget és irányíthatóságot biztosít.

Nagy Láncsebesség: A láncfűrész magas láncsebessége gyors, egyenletes vágást tesz lehetővé, így hatékonyan dolgozhat bármilyen fakivágási feladat során.

Kényelmes Használat: Az ergonomikus fogantyú és a könnyű, kiegyensúlyozott kialakítás csökkenti a karok, a vállak és a hát megterhelését, így hosszabb ideig is kényelmesen használható.

Gyors és Egyszerű Karbantartás: A láncfeszítés, valamint a vezetőlemez és a lánc összeszerelése gyorsan és egyszerűen, szerszám nélkül elvégezhető, így időt és energiát takaríthat meg.

Univerzális Felhasználás: Tökéletes eszköz háztulajdonosok számára, beltéri használatra, illetve kézműves célokra. Rugalmasan alkalmazható otthoni és kisebb munkákhoz egyaránt.

Gyártó
Husqvarna
Szállítási díj
Ingyenes
Cetelem hitel
0% THM 10 hónapra
Teljesítmény
2 kW
Láncsebesség maximum teljesítményen
14,5 m/s
Nincs raktáron
109 990 Ft
Nincs raktáron
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Export Commerce Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Vezetőlemez hossza
40 cm
Lánctípus
H37
Súly (vágófelszerelés nélkül)
4,7 Kg
Ajánlott vezetőlemez hosszúság, min.
40 cm
Ajánlott vezetőlemez hosszúság, max.
40 cm
Cikkszám
967205716
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!