Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Husqvarna háti akkumulátor BLI950X

Husqvarna háti akkumulátor BLI950X
Tökéletes illeszkedés
Akkumulátor töltöttségi szint ellenőrzés
Személyes tárhely
Rendkívül jó mobilitás
Kábelvezető

Nagy teherbírású kialakítás: A maximális üzemidő eléréséhez tervezték, így biztosítva a folyamatos és hosszú távú munkavégzést.

Strapabíró és nagy kapacitású: Robusztus és nagy kapacitású (31,1 Ah) hátizsák akkumulátor, amely a legnagyobb termelékenységet és a leghosszabb üzemidőt biztosítja.

Megbízható kialakítás: A robosztus kialakítás garantálja a napi kültéri munka során a megbízhatóságot minden időjárási viszonyok között.

LED-es töltésjelzők: Az akkumulátoron és az adapteren lévő LED-es töltésjelzők pontosan mutatják az akkumulátor töltöttségi szintjét, egyszerűsítve ezzel a felhasználók munkatervezését.

Ergonomikus kábelköteg: A továbbfejlesztett ergonomikus kábelköteg tökéletes illeszkedést biztosít, és lehetővé teszi a könnyű levehető akkumulátorcsomagot, így a felhasználók szabadon oszthatják meg az akkumulátorokat a kábelköteg cseréje nélkül.

Levehető támasztóláb: A levehető támasztóláb lehetővé teszi a szabadon álló használatot, amely egész napos kényelmet és termelékenységet biztosít, valamint csökkenti a heveder nedvesedésének és szennyeződésének kockázatát.

Gyártó
Husqvarna
Szállítási díj
Ingyenes
Cetelem hitel
0% THM 10 hónapra
Nincs raktáron
10
619 990 Ft 
557 900 Ft
Kezdete: 2024.04.01   Vége: 2024.06.16
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 62 090 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Nincs raktáron
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Export Commerce Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Súly
9,4 Kg
Akkumulátor feszültsége
36 V
Akkumulátor kimenő teljesítmény
1119,6 Wh
Akkumulátor teljesítmény
31,1 Ah
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
967093201
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!