Akár ingyenes kiszállítás 40 000Ft rendelés felett.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-62/542-875

Husqvarna 565 Láncfűrész
Husqvarna 565 Láncfűrész
399 990 Ft

Husqvarna 565 Láncfűrész

Erőteljes motor: A Husqvarna 565 egy profi, 71 cm3-es láncfűrész, amely nagy igénybevételű, nehéz erdészeti munkákhoz lett tervezve.

Kiemelkedő vágási teljesítmény: A fűrész képes hosszú vezetősávokkal is gyorsabban dolgozni, és kiváló teljesítményt nyújt a legnehezebb feladatok során is.

Hatékony hűtés és szűrés: A készülék rendelkezik kiváló hűtési kapacitással és modern szűrési technológiával, amely lehetővé teszi a nagy teljesítményű és könnyű üzemeltetést.

AutoTune™ és Air Injection™ technológia: Ezek a fejlett technológiák segítenek az optimális motor teljesítmény elérésében, minimalizálva a rezgéseket és biztosítva a gyors és biztonságos munkavégzést.

Ergonomikus tervezés: A láncfűrész ergonomikus kialakítással rendelkezik, hogy a felhasználó kényelmesen és hatékonyan tudjon dolgozni még hosszú időn át is.

Gyártó
Husqvarna
Szállítási díj
Ingyenes
Cetelem hitel
0% THM 10 hónapra
Lökettérfogat
70,6 cm³
Teljesítmény
3,7 kW
Láncsebesség maximum teljesítményen
20,7 m/s
Raktáron
399 990 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Export Commerce Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Vezetőlemez hossza
45 cm
Lánctípus
C85
Súly (vágófelszerelés nélkül)
6,5 Kg
Ajánlott vezetőlemez hosszúság, min.
38 cm
Ajánlott vezetőlemez hosszúság, max.
70 cm
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
966733918
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!