Pedrollo F 40/200 B szivattyú

Pedrollo F 40/200 B szivattyú

A Pedrollo F 40/200 B szivattyú egy ún. egyfokozatú csigaházas monoblokk szivattyú, mely nagyon sokoldalúan felhasználható.

A monoblokk centrifugál szivattyúk leglényegesebb tulajdonsága, hogy - mint az a lenti képen látható - a szivattyú hidarulikája közvetlenül a motorra kerül ráépítésre ezen belül pedig a járókereket konkrétan az elektromos motor tengelyére szerelik.

Pedrollo F szivattyú metszeti rajza


Fentiek miatt ezek a szivattyúk nagyon egyszerű szerkezetnek számítanak, relatíve könnyen javíthatóak így igen népszerűek ügyfeleink körében. Tényleg amolyan igazi szivattyú "jolly-jokeről" beszélhetünk.


Műszaki információk:

A Pedrollo F szivattyú típuscsalád tagjai szabadalmaztatott, igen nagy hatásfokú ezáltal kiemelkedően energiatakarékos úgynevezett EFF1 osztályú elektromos motorral szerelt centrifugálszivattyúk.

A Pedrollo F 40/200 B szivattyú elsősorban tiszta víz, valamint az alkatrészekre kémiailag nem agresszív folyadékok szivattyúzására alkalmasak. Amennyiben felmerül, hogy a folyadék szennyződéseket tartalmazhat, akkor inkább a Pedrollo NGA szivattyúkat javasoljuk megfontolásra (ha ezek között a szivattyúk közt nem talál a feldatnak megfelelőt, akkor kérjük keressen meg bennünket és egyeztessünk).

Ezeknek a szivattyúknak az EN 733 - DIN 24255 szabvány szerinti kivitelezése garantálja, hogy a méreteik megfelelnek a szabványban előírtaknak. A felépítési forma lehetővé teszi a szivattyú szétszerelését a csőrendszer leszerelése nélkül (back pull out).

A szivattyút zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni.


Alkalmazás

A Pedrollo F 40/200 B szivattyút az iparban sokrétűen fel lehet használni. Igen jól megállja a helyét mint egyes ipari folyamatok alap szivattyúja de ugyanúgy elképzelhetó mosó berendezések vagy például sprinkler tűzoltó berendezés szivattyújaként. Kiválóan helyt áll ún. folyamat keringető szivattyúként vagy nyomásfokozó szivattyúként egyaránt. Nem ritkán klmía berendezéskhez is vásároják ügyfeleink.

Mezőgazdasági feladatok ellátására is szívesen javasoljuk mint öntöző szivattyút esetleg vízellátóként opéldáué állattartó gazdaságokban.

Nem rikta, hogy sport intézmények használják mint a sportpályák öntző szivattyúja.

Amennyiben nem biztos benne, hogy a Pedrollo F 40/200 B szivattyú az ön számára megfelel, kérjük konzultáljon szakértő kollégáinkkal. Örömmel segítünk Önnek a megfelelő típus kiválasztásában.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
MegnevezésPedrollo F 40/200 B szivattyú
Cikkszám4FN40203BE
Tápfeszültség [V]400
Teljesítmény [W]5500
Qmax [l/min]700
Hmax [m]48
Optimális munkapont550 l/p – 36 m
Szívómélység7 m
Áramfelvétel12,6 A
Csatlakozó (szívó) NA65
Csatlakozó (nyomó) NA40
Folyadék hőmérséklet-10C-tól + 90C-ig
Környezeti hőmérséklet-10C-tól + 40C-ig
Névleges nyomásállóság10 bar
Folyamatos működésS1
Súly61,0 kg
Tengely átmérő24 mm
JárókerékRézötvözet
Garancia24 hónap
,
Adatok
Gyártó
Pedrollo
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
4FN40203BE
Webáruház készítés
net-plaza.hu