Pedrollo 4SR2/7-P búvárszivattyú

Pedrollo 4SR2/7-P búvárszivattyú

A Pedrollo 4SR2/7-P búvárszivattyú egy professzionális, merülőmotoros búvárszivattyú. A szivattyú két részből tevődik össze: az egyik a Pedrollo által gyártott és a víz szállítását végző ún. hidraulika valamint a szintén Pedrollo gyártású elektromos motor.


Műszaki információk

Motorja nagy hatásfokú szabadalmazott kivitel melynek gyártása a Pedrollo saját gyárában történik. Mivel a szivattyú nagy mélységbe is telepíthető, emiatt alap kivitelben 1,5 fm gyárilag rászerelt kábellel érkezik. Szakszerű toldással kellően hosszú kábel is szerelhető rá.

A szivattyú kábellel történő megtoldását szervizünk vállalja, az aktuális árak és vállalási határidő felől kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

A berendezés folyamatos üzemre tervezett, nagy teherbírású szivattyú, de megfelelő méretezés és kiválasztás mellett természetesen automatikus üzemre is telepíthető például egy hidrofor tartályos rendszerben.


Telepítési információk

A Pedrollo 4SR2/7-P búvárszivattyú akár 100 méteres vízoszlop alá is meríthető berendezés, mely beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik. Telepítése minimum 100 mm azaz 4" átmérőjű fúrt és lehetőleg béléscsővel ellátott minél tisztább vízű kutakba lehetséges. A kút aljától minimum egy méterrel eltávolítva és a víz felszínétől is legalább fél méter távolságra kell elhelyzeni.

A szivattyú homoktűrése meglehetősen magas, 150 g/m3.Alkalmazása

Elsősorban fúrt, 100 mm-es kutakból történő vízkitermelésre, öntözésre és locsolásra és vízellátásra javasoljuk. Kitűnően alkalmazható ipari vagy kommuniális vízellátási feladatok esetén is.

 

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
MegnevezésPedrollo 4SR2/7-P búvárszivattyú
Cikkszám4940207WLA
Tápfeszültség [V]400
Teljesítmény [W]370
Qmax [l/min]60
Hmax [m]48
Optimális munkapont36 l/p – 40 m
Telepítési mélység100 m-ig a víz szintje alá
Áramfelvétel2,1 A
Homok tartalom max.150 g/m3
Csatlakozó (nyomó)5/4”
Folyadék hőmérséklet+35C-ig
Kábel hossza1,5 m
Indítások száma/óra20 szabályos időközönként
Hűtőfolyadék áramlási sebessége8 cm/s
Folyamatos működésS1
Súly10,5 kg
Szivattyú átmérője98 mm
VédettségIP 68
JárókerékLexan 141-R
Lépcsők száma7
Garancia24 hónap
,
Adatok
Cikkszám
4940207WLA
Webáruház készítés
net-plaza.hu