Pedrollo 4BLOCKm 2/10 + 8.000,- Ft-os ajándék

Pedrollo 4BLOCKm 2/10 + 8.000,- Ft-os ajándék

MOST 3 ÉV GARANCIÁVAL + AJÁNDÉK 8.000,- Ft értékben: Visszacsapószelep + 20 méter tartókötél!

A Pedrollo 4BLOCKm 2/10 búvárszivattyú online megrendelésekor most ajándékba adunk egy 5/4"-os méretű visszacsapó szelepet valamint 20 méter hosszú víz alatt is alkalmazható tartókötelet. A terméket emellett természetesen ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek Magyarország területén és aggodalomra nincs oka, mert a vásárlását követő két hétig bármikor meggondolhatja magát. Vásárloja meg most!

Teljesítmény adatok

Maximális emelési magasság: 66 m
Maximális szállítókapacitás: 60 l/min


Műszaki tudnivalók:

A Pedrollo 4BLOCKm 2/10 búvárszivattyú gyárilag 20 méter kábellel szerelt, ám amennyiben Önnek ennél is hosszabb elektromos kábelre van szüksége, akkor a kábel toldását szervizünkben szakszerűen, műgyantás, duplán szigetelt módon elvégezzük.

A Pedrollo 4BLOCKm 2/10 búvárszivattyú többfokozatú, merülőmotoros búvárszivattyú monoblokk (azaz a szivattyú a motorral egybeépített) kivitelben. Kifejezetten fúrt vagy ásott kutakba tervezett csőszivattyú, mely elsősorban tiszta, koptatóanyagoktól mentes kútvíz szivattyúzására alkalmazható.

A szivattyúban beépített indító kondenzátor valamint termikus motorvédelem került beépítésre.

A műszaki tartalmat tekintve kiemelendő, hogy a szivattyúmotor tengely tömítése egy dupla mechanikus tengelytömítés, azaz minden szivattyú kettő darab csúszógyűrűs tömítéssel rendelkezik melye közül az egyik egy ún. közbeiktatott olajkamrában fürdik. A motor felőli oldalon található tömítés SiC – Grafit – NBR összetételű, míg a szivattyú felőli oldalon SiC – SiC – NBR anyagösszetételű. A kettős tömítés előnye, hogy két védvonalat biztosít a motor beázása ellen. Akkor sincs probléma, hogyha a külső (szivattyú felőli) tömítés meghibásodik mert a felhasznált olaj ún. fehér olaj, mely mind az egészségre, mind pedig a környezetre ártalmatlan. Mivel az olajban, amelyben a belső csúszógyűrűs tömítés fürdik igen jó hővezető, emiatt a tömítés alacsonyabb hőmérsékleten üzemel, így élet tartama is jelentősen hosszabb.

Tapasztalataink

Hosszú évek alatt felgyűlt tapasztalatink szerint a Pedrollo 4BLOCKm szivattyúk igen tarósak, tíz év körüli élettartam sem igazán ritka. Több ezer ilyen szivattyút értékesítettünk és minimális meghibásodással találkoztunk. Előszeretettel vásárolják öntözési rendszerek telepítői és üzemletetői illetve nagyon népszerű típus a végfelhasználók közt is. Ennyi ember egyszerűen nem tévedhet.

Ideális telepítése

A Pedrollo 4BLOCKm 2/10 búvárszivattyú ideális telepítése egy minimum 125mm átmérőjű fúrt, bélelt csőkút. A legjobban egy 20 és 35 méter közötti üzemi vízszinttel rendelkező kútban érzi magát. A szivattyút úgy tervezték meg, hogy akár 60 méter magas vízoszlop nyomásának is ellenáll a motorja.

Felhasználása tekintetében az öntözés, locsolás vagy házi vízellátás egyaránt elképzelhető. A szivattyú tekintetében akár hidrofor tartály + nyomáskapcsolós vagy szimplán áramláskapcsolós telepítés egyaránt jól működik. A kettő közüli választásban a felhasználói pereferencia a meghatározó. A típus ennélfogva automata öntözőrendszer szivattyújaként is remekül megállja a helyét. Érdemes figyelemmel lenni arra, hogy az óránkénti bekapcsolás gyakorisága ne haladja meg a 20 bekapcsolás/óra mértéket.

Ez a búvárszivattyú konstrukciójánál fogva akár vízszintes telepítésre is alkalmas, de ebben az esetben mindenképpen ún. köpenycsövet kell alkalmazni.

Nagyon fontos, hogy normál telepítés esetén a kútban a szivattyúnak úgy kell elhelyezésre kerülnie, hogy a búvárszivattyú motorja semmiképpen ne legyen közelebb a kút aljához fél méternél. Ellenkező esetben az idővel a kútban leülepedő apró szemcsék elérhetik a szivattyú motorjának alját ez hosszabb távon a hőelvezetésen jelentősen rontva a motor meghibásodásához vezethet. Az ilyen helytelen telepítési mélység megválasztásával azt kockáztatjuk, hogy a motort körül ölelő hordalék végül oly mértékben megfogja a szivattyút, hogy annak kútból történő kiemelése is komoly kihívássá válhat.

Alkalmazás:

Kiválóan alkalmazható házi, házkörüli vagy házi vízellátó szivattyúként de kisebb és közepes ipari vagy mezőgazdasági vízellátási és öntözőszivattyújaként is megállja a helyét. Nyomáskapcsolóval és áramláskapcsolóval egyaránt üzemeltethető. Vízellátási feladatokra akár hidrofor tartállyal együtt is alkalmazható.


Műszaki adatok:

Folyadékhőmérséklet: +35°C max
Homok tartalom: 150 g/m3 max
Telepítési mélység: 60 méter max (a víz szintje alatt)

Függőleges és vízszintes működtetés egyaránt lehetséges.
Maximális indítások száma óránként maximum 20.

Tengelytömítés: SiC – Grafit – NBR vagy SiC – SiC - NBR

Garancia: 2+1 év

Amennyiben a szivattyút telepítéssel együtt kéri, ezzel kapcsolatban itt talál további információt.FONTOS INFORMÁCIÓ!

A szivattyuk.hu a Pedrollo szerződött márkakereskedőjeként kizárólag eredeti, a Pedrollo Spa leányvállalta által importált kiegészítő garancia igazolással ellátott Pedrollo 4BLOCKm 2/10 búvárszivattyút hoz forgalomba. A nálunk vásárolt termék teljeskörű, bármely hivatalos Pedrollo márkaszervizben érvényesíthető 36 HÓNAPOS GARANCIÁVAL rendelkezik!

Nyugalma érdekében érdemes az eredeti terméket választania, megbízható forrásból!


Cégünk hivatalos Pedrollo márkakereskedés! További info »
Tekintse meg a hivatalos garancialevelet! További info »

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
MegnevezésPedrollo 4BLOCKm 2/10 + 8.000,- Ft-os ajándék
Cikkszám49M41210LA1
Tápfeszültség (V)230
Teljesítmény (W)550
Qmax (l/min)60
Hmax (m)65
Optimális munkapont30 l/p – 54 m
Telepítési mélység60 m-ig a víz szintje alá
Áramfelvétel5,0 A
Homok tartalom max.150 g/m3
Csatlakozó (nyomó)5/4”
Folyadék hőmérséklet+35C
Kábel hossza20 méteres PBS-P tápvezeték
Indítások száma/óra20 rendszeres időközönként
Folyamatos működésS1
Súly12,5 kg
Szivattyú átmérő100 mm
VédettségIP 68
JárókerékLexan 141-R
Lépcsők száma10
Garancia36 hónap
,
Adatok
Cikkszám
49M41210LA1
Webáruház készítés
net-plaza.hu